Portugal tappade 1-2 bort mot Ukraina i de europeiska förberedelserna, men uppnådde 700 mål av Cristiano Ronaldo. Han tillbringade 17 år i fotboll, bytte en billiga fotbollströjor efter den andra och vann äran att vara den första aktiva spelaren som nådde denna milstolpe. Det är synd att spelet förlorades i slutet, vilket gjorde spelarnas humör relativt lågt, så att de inte kunde fira Cristiano Ronaldos 700: e mål.

Portugals högsta antal mål är 805, vilket är Cristiano Ronaldos slutliga mål. På grund av sin goda självdisciplin och strikta krav inspirerar han många fans livsmål. Att äga en fotbollströja Portugal som bärs av Cristiano Ronaldo har blivit en modeförsök. Cristiano Ronaldo har olika uthållighet och ansträngningar. Han tror alltid att hans ansträngningar kommer att göra hans fotbollskarriär längre.

Cristiano Ronaldo älskar fotboll för att kunna följa med längre. Han tränar hårt och är strikt med sig själv. Han har också den största fördelen är att kunna spela fotboll lyckligt med fansen. Han tänker alltid på allt för fansen, så han har också flest fans i världen.