Om Neymars hjärta kan stabilisera sig och vara lojal mot Paris Saint-Germain, bör det också vara ett bra val. Neymar är som en häst i en orolig situation, vars hjärta ännu inte har hittat var den hör hemma. Tyvärr är Neymar nu 27 år. Det är bättre att lugna ner och spela bra för laget och sig själv. Till att börja med valde han att ta av sig sin fotbollströjor FC Barcelona snarare än att vara ett tillbehör för andra. Nu borde han försöka bevisa att han kan uppnå sin framtid utan Barcelona.

När Neymar lämnade Barcelona och valde att kämpa för fotbollströjor Paris Saint-Germain, varför vill hon alltid gå tillbaka? Vid den tiden hade Barcelona ingen plats för honom. Nu är det den yngre generationens slagfält. Är det intressant att gå tillbaka? Neymar borde stanna i Paris Saint-Germain för att bevisa att hans avgång var det rätta valet.

I den femte omgången av den franska ligan skadades Paris Saint-Germain av huvudspelarna och Neymar kämpade slutligen för laget. På grund av mentalitetsproblemet har Neymar avbrutits tidigare. Paris Saint-Germain behöver spelare som är villiga att kämpa för laget, inte spelare som är ambivalenta och avsiktliga för sina egna intressen. Neymars strid tillät också Paris Saint-Germain att vinna igen i rad, och hans lysande fotbollskompetens tillät alla att tro på hans förmåga ännu en gång. Paris Saint-Germain har gjort en förändring för Neymar och hoppas att han kommer att vårda laget. Lugna ner och låt alla se olika Neymar.