Liverpool slog Spurs 2-0 i Champions League-finalen för att vinna säsongens mästerskap, med alla medlemmar som håller upp mästerskapstrofén. Spelarna tittade på deras fotbollströjor Liverpool och var stolta över hur hedervärd det var att vinna Champions League. Alla fans jublade och vi ser alltid fram emot det.

Liverpools seger handlar om coach Jyurgen Klopps ledarskap och taktik. Hela tiden har vi betonat att fotbollslaget är en seger av kollektiv styrka, inte ersatt av individuell förmåga. Liverpool har visat oss med seger den här gången att vad laget behöver är vilken roll du spelar i laget, inte vilka stora spelare du behöver. Solida grundläggande färdigheter med kollektiv solidaritet, samarbete med lagets taktik och medhjälp av lagkamrater, dessa är de grundläggande delarna i segern. En person i den starka har också två fotar, sparka styrkan på 11 par fötter, precis som situationen i Barcelona, ​​kommer att förlora.

Varje spelare i Liverpool är ganska stark nu, och jag tror att de var vanliga spelare i början. Mohamed Salah, som också var en ersättare för Chelsea, hade inte en röd billiga fotbollströjor fram till 2017. Genom träning av tränare och utveckling av sina egna färdigheter, så att han tydligt kan veta sina styrkor är lämpliga för lagets position . Det viktiga i livet är att träffa en mentor som känner honom väl. Jag tror att Liverpool-spelare har tur att träffa Jyurgen Klopp.