Ajax slog Tottenham Hotspur 1-0 i den första omgången av Champions League semifinalerna och avslutade nio på varandra följande spel i Champions League. Samtidigt eliminerade dessa bortspel Real Madrid, Juventus och Spurs, som blev det femte laget i Champions League-historiens historia för att eliminera dessa lag samtidigt. Dessa anmärkningar är djupt imprinted på dessa unga Ajax matchtröja och kommer bli ett gott minne för dem i framtiden.

Ajax är det yngsta laget och deras billiga fotbollströjor är så energiska. Även om Ajax är ett lag som främst odlar talanger, är det ett svårt tillfälle för unga spelare att ha en bra träningscoach i början. Unga människor kommer att försöka svårare att spela bra för sina ideal och fanatiska hobbyer. De har inte status att bara driva spelarna som spelar bra. Ett sådant lag är verkligen allvarligt.

Young Ajax kan sakna erfarenhet, vilket är vad de får på planen, så de värdesätter varje spel mer. På domstolen, om taktiken att spela är oförändrad, kommer det bara att få folk att försvara och förlora chansen att spela. Unga människor är mer i strävan efter innovativa färdigheter och strategier, samtidigt som de har den ursprungliga kärleken och kvaliteten att bryta nya register. Ajax och vi ser fram emot sina finaler och till fotbollsstilen för en ny generation ungdomar.