Manchester United matchtröja har inte vunnit relativ ära i de senaste matcherna. I ett förlorat spel söker de spelare som inte är tillräckligt kompetenta. Manchester United sålde Lukaku, en av sina spelare, till allmänheten, oavsett spelarnas känslor.

Lukaku är en off-court lågmälda, hårt arbetande spelare. Han värdesätter allt och vann inte lätt billiga fotbollströjor. Det är dock inte tillräckligt att försöka hårt på domstolen. Det är viktigare att hitta rätt ståndpunkt för dina egna fördelar. Men i Manchester Uniteds taktiska Mourinho-system insisterar han på att Lukaku placeras i startpositionen, vilket inte alls passar för hans tekniska meriter. Lukakus hastighet och flexibilitet påverkas också kraftigt av hans okontrollerade vikt.

Spelarnas värde är värdefullt, och när du inte lyckas lyckas, kommer du att ifrågasättas av andra. Är Manchester Uniteds misslyckande en spelare eller en tränare? Det finns en relation mellan dem. Är Lukaku ett offer och en ursäkt? Den som vill bli eliminerad måste hantera sig och göra sig värdefull för evigt.